Landskab


OREV sælger de sidste nye og mest avancerede vandingsanlæg på markedet til landskabsbrug.

Vi arbejder med forskellige typer vandingsanlæg – både drypvanding og sprinkleranlæg. Vi vil dog i langt de fleste tilfælde anbefale drypvanding frem for sprøjtevanding.

Alle vores løsninger er tilpasset det konkrete projekt – her er kun skræddersyede vandingsanlæg. Klik for at se på videoen, hvordan et anlæg kan bygges op.

AutoCAD tegninger

Landskabsarkitekter har også mulighed for at få en nøjagtig og detaljeret tegning af vandingsanlægget. Tegningen laves ved hjælp af AutoCAD og kan udskrives i fuldt format eller leveres som en elektronisk fil.

Taghaver

Taghaver byder på særlige udfordringer, som vores vandingsanlæg er udviklet til at tage hånd om.

I sagens natur anlægges taghaver på cement eller andet ueftergiveligt underlag, og de har derfor en meget begrænset rodzone eller jordbund. I nogle tilfælde er jordbunden ikke mere end 20 cm tyk. Udover at det begrænser de ressourcer, der er til rådighed (f.eks. næringsstoffer), bliver det også vanskeligt for planterne at gro. Med denne type helt særlige vækstbetingelser er der brug for et vandingsanlæg, der er meget præcist og ressourcebesparende.

OREVs løsninger til taghaver er ikke umiddelbart synlige, da de installeres under jordens overflade. Med denne løsning får planterne lige præcist den rigtige kombination af næringsstoffer og vand, som tilføres rodzonen direkte. De bliver faktisk “madet”. Den ensartede fordeling af vand og næringsstoffer giver planten maksimal tilføring af næringsstoffer. Det sætter den i stand til at udvikle en lille, men effektiv rodklump.

Vores vandingsanlæg er svaret på følgende udfordringer i taghaver:

Tyndt rodlag
Kraftig blæst
Lav trykt
Vægtbelastning
Selvrensning og rodforebyggelse

 

For yderligere oplysninger www.orev.dk