Gartneri


SpinNet i drivhuseGartnerier har helt særlige behov, når det drejer sig om vandingsanlæg og gødning. Hver enkelt løsning tilpasses det konkrete gartneri – her er kun skræddersyede vandingsanlæg.

Et af vore specialer er drivhuse i glas samt plastiktunneller. Her bruger vi primært vores helt særlige hængende mikrosprinklere, der giver ensartet spredning af vandet, eller vores specielle dyser til tunneler, befugtningsdyser mm.

Energiforbruget er en vigtig faktor. Med vores vandingsanlæg tages der højde for planternes særegne behov for vand og gødning, og klimaet i drivhuset tilpasses alt efter kravene til luftens fugtindhold og temperatur. Gødning af planterne klares nemt via vores vandingsanlæg, så der ikke skal bruges særskilt tid på det.

Vi tilbyder både manuelle eller automatiske løsninger til vandings- og fugtighedsstyring, så tidspunkt og mængden af vandingen og gødningen kan reguleres, så det passer lige præcist til dine behov.

Desuden minimeres dagligt vedligehold og service med løsninger fra OREV. Det sikrer vandingsanlæggenes driftssikre konstruktion og automatikken for.

For yderligere oplysninger kontakt os på 86107137/38 eller besøg www.orev.dk